PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Елиминирайте отрицателното

7 начина да премахнем негативната енергия

Всички ние можем да оценим красивата лечебна енергия от прекараното време сред природата, далеч от човешката цивилизация. В крайна сметка, когато се завърнем в града всеки се сблъска със стреса, шума и суетата и усещаме ясно разликата. Част от тази разлика е енергията, програмирана във физическите обекти на тези места. Както сигурно се досещате природата има много повече положителна енергия от нашите домове или градове.

Защо природната енергия е положителна:

  • В природата живеят много по-малко хора, поради което тя е много по-изолирана от мислите на хората. Мислите са енергия. Мисловната енергия се свързва с физическите обекти в близост до първоизточника на тези мисли. Отрицателните мисли остават много по-дълго, отколкото положителните мисли и енергия. Тревожността, страха и стреса траят много по-дълго от любовта, спокойствието и щастието.
  • Слънчевата светлина е поток от положителна енергия, която отмива всяка негативна енергия. Това е все едно да наливате вода от чист планински поток върху гъба. Гъбата се изплаква от всичко, което е било събрано в нея преди това. Кога е бил последния път, когато сте се чувствали депресирани, след ден на плажа.
  • Природата е пълна с растения. Растенията излъчват положителна енергия. Те са живи и поради това излъчват положителни вибрации. Не мислят като хората, поради което няма как да излъчват негативни мисли. Растенията не се тревожат за работата си, сметките или взаимоотношенията с други хора.

Преди да започнете да пълните дома си с положителна енергия, трябва да премахнете всякакви натрупвания на негативна енергия. Представяме ви списък със седем лесни и доказани техники, които можете да използвате, за да премахнете негативната енергия от всяко едно помещение:

  1. Хвърлете сол върху пода – поръсете суха готварска сол върху килима и изчакайте 1 час, след което почистете солта. Използвайте приблизително от 3 до 6 супени лъжици сол за една средна по размер стая. Кристалната сол има невероятна способност да изтрива програмираната енергия. Използването на сол е като търкането на ученическа дъска с гъба. Информацията на дъската просто се забърсва и изчезва.
  2. Прочистете дома си от ненужни вещи – стари списания или мръсни дрехи могат да задържат в дома ви много негативна енергия. Отървете се от старите предмети от които вече нямате нужда. Друго много важно условие е да поддържате дома си чист и спретнат. Отрицателната енергия се нуждае от предмети за които да се вкопчи и да остане наоколо.
  3. Силните шумове – поради тази причина китайците обичат фойерверките. Силните шумове разбиват енергийните модели и им позволяват да се разпръснат. Майката природа се освобождава по същия начин от негативната енергия, посредством гръмотевиците.
  4. Слушайте духовна музика – будистките монаси използват множество камбани и звънци, за да разсеят негативната енергия. Можете да използвате вашата стерео система със същия ефект. Подходящата музика и едни добри колони могат да доведат до едно наистина дълбоко почистване на негативната енергия.
  5. Медитирайте – правилната медитация 1-2 пъти на ден носи мощни положителни вибрации. Медиативното състояние на ума прави положителната енергия много по-силна от отрицателната енергия. Правилната медитация ще изпълни дома с положителна енергия в продължение на няколко часа.
  6. Пренареждане на мебелите – китайците практикуват изкуството Фън Шуй. Подредете домашното пространство колкото е възможно по-отворено. Разместването на мебелите и подреждането им по определен начин може да доведе до разпръсване на отрицателната енергия.
  7. Добавете живи растения – растенията внасят живот, кислород и положителна енергия в дома. Това са все положителни неща от които имате нужда, ако искате да разпръснете негативната енергия.
Рейтинг:
4.5/5 на базата на 11 оценки

Отзиви

Да, също така и животът на село следователно....
Анонимен
Част от траките в древността са били наричани "скални хора". Те са оставили много светилища сред скалите. Бъдете по-често сред скалите и ходете по стъпките на "скалните хора". Пийте чиста изворна вода и се къпете в минерални води. Това е моята рецепта за допълнение по темата.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...