Назад  |   Начало  »  Духовно развитие  »  Силата на мисълта  »  Елиминирайте отрицателно...  »  7 начина да премахнем негативната енергия

7 начина да премахнем негативната енергия

7 начина да премахнем негативната енергия

Всички ние можем да оценим красивата лечебна енергия от прекараното време сред природата, далеч от човешката цивилизация. В крайна сметка, когато се завърнем в града всеки се сблъска със стреса, шума и суетата и усещаме ясно разликата. Част от тази разлика е енергията, програмирана във физическите обекти на тези места. Както сигурно се досещате природата има много повече положителна енергия от нашите домове или градове.

Защо природната енергия е положителна:

 • В природата живеят много по-малко хора, поради което тя е много по-изолирана от мислите на хората. Мислите са енергия. Мисловната енергия се свързва с физическите обекти в близост до първоизточника на тези мисли. Отрицателните мисли остават много по-дълго, отколкото положителните мисли и енергия. Тревожността, страха и стреса траят много по-дълго от любовта, спокойствието и щастието.
 • Слънчевата светлина е поток от положителна енергия, която отмива всяка негативна енергия. Това е все едно да наливате вода от чист планински поток върху гъба. Гъбата се изплаква от всичко, което е било събрано в нея преди това. Кога е бил последния път, когато сте се чувствали депресирани, след ден на плажа.
 • Природата е пълна с растения. Растенията излъчват положителна енергия. Те са живи и поради това излъчват положителни вибрации. Не мислят като хората, поради което няма как да излъчват негативни мисли. Растенията не се тревожат за работата си, сметките или взаимоотношенията с други хора.

Преди да започнете да пълните дома си с положителна енергия, трябва да премахнете всякакви натрупвания на негативна енергия. Представяме ви списък със седем лесни и доказани техники, които можете да използвате, за да премахнете негативната енергия от всяко едно помещение:

 1. Хвърлете сол върху пода – поръсете суха готварска сол върху килима и изчакайте 1 час, след което почистете солта. Използвайте приблизително от 3 до 6 супени лъжици сол за една средна по размер стая. Кристалната сол има невероятна способност да изтрива програмираната енергия. Използването на сол е като търкането на ученическа дъска с гъба. Информацията на дъската просто се забърсва и изчезва.
 2. Прочистете дома си от ненужни вещи – стари списания или мръсни дрехи могат да задържат в дома ви много негативна енергия. Отървете се от старите предмети от които вече нямате нужда. Друго много важно условие е да поддържате дома си чист и спретнат. Отрицателната енергия се нуждае от предмети за които да се вкопчи и да остане наоколо.
 3. Силните шумове – поради тази причина китайците обичат фойерверките. Силните шумове разбиват енергийните модели и им позволяват да се разпръснат. Майката природа се освобождава по същия начин от негативната енергия, посредством гръмотевиците.
 4. Слушайте духовна музика – будистките монаси използват множество камбани и звънци, за да разсеят негативната енергия. Можете да използвате вашата стерео система със същия ефект. Подходящата музика и едни добри колони могат да доведат до едно наистина дълбоко почистване на негативната енергия.
 5. Медитирайте – правилната медитация 1-2 пъти на ден носи мощни положителни вибрации. Медиативното състояние на ума прави положителната енергия много по-силна от отрицателната енергия. Правилната медитация ще изпълни дома с положителна енергия в продължение на няколко часа.
 6. Пренареждане на мебелите – китайците практикуват изкуството Фън Шуй. Подредете домашното пространство колкото е възможно по-отворено. Разместването на мебелите и подреждането им по определен начин може да доведе до разпръсване на отрицателната енергия.
 7. Добавете живи растения – растенията внасят живот, кислород и положителна енергия в дома. Това са все положителни неща от които имате нужда, ако искате да разпръснете негативната енергия.
Рейтинг: 4.5/5 на базата на 11 оценки
прегледи 46873

Препоръчани продукти

Коментари за 7 начина да премахнем негативната енергия

 1. .

  Част от траките в древността са били наричани "скални хора". Те са оставили много светилища сред скалите. Бъдете по-често сред скалите и ходете по стъпките на "скалните хора". Пийте чиста изворна вода и се къпете в минерални води. Това е моята рецепта за допълнение по темата.

 2. 1.

  Да, също така и животът на село следователно....

Подобни статии

Лечение на лошите мисли

Лечение на лошите мисли

Това е интензивен курс за смъртта. Защо пък за смъртта? Искам да кажа, не би ли трябвало да се конце...
Научете се да скърбите

Научете се да скърбите

Сбогувания съпътстват целия ни живот. С годините ще се разделяте и с хора (било че се местите на дру...
Живейте за мига

Живейте за мига

Ангажирайте се да живеете Без значение какво си мислите във връзка с решението да продължите да жив...